På gensyn symaskine

Jeg har lige sendt min elskede symaskine til service og evt. reparation. Uhh, det var svært at skulle sige farvel til den og aflevere den i fremmede hænder. Men altså,  den var begyndt at lave grimme sting og elendig zigzag, så der var ingen vej udenom!  Men jeg kan jo godt se, at jeg er en totalt utrænet blogger, for selvfølgelig burde jeg have taget et billede af den kære ven, da den stod i entreen, klar til afgang.  Til gengæld bliver det SÅ lækkert at få den tilbage igen! 😄
Jeg har jo gået og syntes at det var et rigtigt dårligt tidspunkt at sende den afsted med alle de nye BOM s, der starter nu,  men så tænker jeg at jeg jo bare kan begynde at klippe stoffer til de forskellige januarblogge jeg skal deltage i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *